Mannendingen zijn niet persé mannendingen…

Mannendingen zijn niet persé mannendingen...

De mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik een ontzettende hekel heb aan poetsen. En dan met name de badkamer en de wc. Dat zijn echt mannendingen vind ik. Ik vind het namelijk smerig, maar vooral nutteloos. Want binnen de kortste keren is het weer smerig en moet je van voren af aan beginnen. Ik moet je dan ook bekennen dat ik het iedere keer zo lang mogelijk uitstelde.

Op de camping is het anders. Natuurlijk is er sanitair en het ligt maar net aan de camping of dat een beetje schoon is. Het is zeg maar roeien met de riemen die je hebt..

De meeste luxe kampeerders hebben echter ook een porta potti. Dat is zo’n ding die je om de tijd moet legen en waardoor je ’s nachts niet met je wc-rol over de camping hoeft te lopen.

Wat je heel duidelijk ziet op de camping is dat het legen van zo’n porta potti echt een mannending is. Je ziet alleen maar mannen met zo’n ding lopen, ‘m legen en vervolgens weer terugbrengen naar de caravan, camper of tent.

En hoewel ik dat soort dingen ook met liefde aan mijn partner over liet, draai ik er nu mijn hand niet meer voor om. Want ik heb natuurlijk ook zo’n ding thuis. En ik ben daar echt heel blij mee!

Alle weerstand die ik had over het schoonmaken van het toilet is weg… foetsie! Het heeft plaatsgemaakt voor een bepaalde vorm van plezier. Want iedere keer weer sta ik keihard te lachen als de drollen me om de oren vliegen bij het legen van dat ding. Dan denk ik, dit is toch geweldig. Dit is het leven.

 

Susanne Staal
06-48935425
info@susannestaal.nl

KVK: 64932397
BTW-nummer: NL002046136B08

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

© 2022 Susanne Staal | gemaakt door WebStaal