Flessenpost

Keek jij vroeger ook altijd of je toevallig flessenpost in het water zag liggen?

 

Nou ik wel. Het leek me superleuk om post te ontvangen van een onbekend iemand. Misschien wel een drenkeling die op een onbewoond eiland zat of iemand van de andere kant van de wereld. Ik kon echt wegdromen bij die gedachte.

In het digitale tijdperk sturen we elkaar steeds minder echte post. En dat terwijl echte post ontvangen zo leuk kan zijn. Zeker als iemand jou iets stuurt vanuit z’n hart. En nu helemaal. De Coronatijd laat ons elkaar steeds minder zien. We moeten op afstand blijven van elkaar en vele mensen zullen zich ongetwijfeld eenzaam voelen. Hoe leuk is het dan niet om echte post te ontvangen.

Wat is flessenpost?

Een persoonlijke boodschap in de vorm van een inzichtkaart, gedichtje of tekening. Aangevuld met stenen, veren, kleuren enzovoorts.

Een cadeautje voor jezelf, omdat je het verdient!

Een cadeautje voor iemand anders, omdat je diegene wil bedanken of een steuntje in de rug wilt geven. (Let op: ik heb wel toestemming nodig van diegene om te mogen afstemmen)

Flessenpost ontvang je voor € 25,00 exclusief verzendkosten en wordt uiterlijk 3 weken na aanvraag opgestuurd

Flessenpost is dus een cadeautje in de vorm van een inzichtkaart, een gedicht of een tekening. Door op jou af te stemmen, weet ik precies wat jij op dit moment nodig hebt. Het kan zelfs zo zijn dat het een hele andere vorm krijgt, omdat dat beter bij jou past. En vanzelfsprekend kleed ik geheel aan zodat het echt een cadeautje is.

Altijd is het cadeautje afgestemd op jou en met veel liefde gemaakt.

Daarom neem ik er ook echt de tijd voor.
Uiterlijk 3 weken na jouw aanvraag stuur ik de flessenpost op.
Je ontvangt een e-mail zodra ik het opgestuurd heb.

Susanne Staal
06-48935425
info@susannestaal.nl

KVK: 64932397
BTW-nummer: NL002046136B08

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

© 2022 Susanne Staal | gemaakt door WebStaal